SOID


Supporting Orphans and Indigent People of Cambodia for Development Organization

Nieuws

Nieuws


Korte nieuwsberichten zijn op Facebook SOID beschikbaar


Nieuwsbrief augustus 2023

13 augustus 2023

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van belangrijke ontwikkelingen bij SOID. Door onvoorziene gebeurtenissen de laatste tijd kunnen we met SOID Cambodja niet meer focussen op ons hoofddoel (onderwijskansen bieden) en lukt het niet meer om de leerlingen van het project op een goede manier op te volgen. Daarom zetten we de samenwerking met SOID Cambodja stop. In deze nieuwsbrief lichten we toe hoe we tot dit besluit zijn gekomen. Vervolgens kunnen jullie ook lezen hoe we concreet onze (financiële) steun gaan afbouwen.


Nieuwsbrief maart 2023

21 maart 2023

Tot onze grote vreugde kunnen wij jullie bij deze melden dat wij een geschikte staatsschool hebben gevonden, waar de 126 kinderen van onze school inmiddels weer onderwijs krijgen. De naam van de school is Prasak Kok Chark.


Jaaroverzicht 2022

17 januari 2023

Nadat het land in 2020 - 2022 economisch zwaar getroffen werd door COVID-19, vertoonde de economie in de loop van 2022 weer groei. Het toerisme naar Cambodja was vrijwel volledig tot stilstand gekomen, maar in de tweede helft van 2022 was er sprake van licht herstel.


Nieuwsbrief december 2022

6 december 2022

Wie SOID kent, denkt aan Wim en Gertie Dohmen! Al sinds 2008 zetten zij zich met hart en ziel in voor SOID Cambodja. Zij zijn vanaf het begin de drijvende kracht van SOID Nederland, waardoor mede door hun inzet de school in Cambodja gegroeid is tot wat het nu is: een school waar dagelijks 150 kinderen les krijgen.


Nieuwsbrief mei 2022

28 mei 2022 door Gertie en Wim

Nadat het land in 2020 en 2021 economisch zwaar getroffen werd door COVID-19, vertoont de economie nu weer tekenen van groei. Het toerisme, een belangrijke bron van inkomsten voor Cambodja, was vrijwel volledig tot stilstand gekomen, maar nu zijn er aanwijzingen dat ook in die sector sprake is van een pril herstel.







Contact info / media


SOID Nederland : info.nederland@soidngo.org
SOID België : info.belgie@soidngo.org
SOID algemeen : info@soidngo.org